Bellise werkt alleen met kwaliteitsproducten van Mila d’Opiz. Mila d’Opiz is een Zwitsers topmerk gespecialiseerd in het verbeteren van uw huidconditie en de bestrijding van huidveroudering.

Bij deze behandeling wordt allereerst een huidanalyse uitgevoerd en op basis daarvan worden de bijbehorende producten gekozen. Deze behandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling, vapozone, verwijdering zwarte puntjes, masker en als afsluiter een verzorgende crème.

aging

ONTDEK MEER

Waxing SUGAR

Zacht en toch efficiënt ontharen!

suging vs waxing

 

  • Suikerpasta is niet nieuw. Het is een samenstelling van hoofdzakelijk suiker en water, gebaseerd op eeuwenoude recepten uit het Midden-Oosten, die door Cleopatra en haar Egyptische onderdanen reeds werd aangewend in de strijd tegen ontsierlijke haartjes.
  • Suikerpasta biedt de mogelijkheid – in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes – om haren te verwijderen vanaf 1 à 2 mm lengte. Door te ontharen in deze groeifase van het haar, neemt de regeneratieperiode meer tijd in beslag en kunnen klanten dus langer van hun zijdezachte huid genieten. De extractie met suikerpasta vooroorzaakt geen (negatieve) getraumatiseerde huid maar wel een (positieve) getraumatiseerde follikel. Hierdoor zal bij nieuwe haartjes een verandering in textuur en kleur optreden, waardoor ze lichter en minder dik terugkomen.
  • Ontharen met suikerpasta is bovendien minder pijnlijk dan de meeste andere epilaties en resulteert in een zachte huid.
  • De Pandhy’s suikerpasta bestaat uit glucose, fructose en water – enkel lichaamseigen suikers dus – en is daarmee ook de meest medische suiker op de markt. Zoals vele andere suikerpasta’s bevat de Pandhy’s suiker geen chemische produkten, geur- of kleurstoffen maar ook geen citroensap of andere fruitzuren. Gezien de bereiding 100% natuurlijk is, is de Pandhy’s suikerpasta bovendien hypo-allergeen en veroorzaakt hij doorgaans geen huidirritatie, zelfs als u meerdere malen over het te behandelen gebied gaat.
  • Gezien de pasta op lichaamstemperatuur wordt aangebracht, is ook de kans op verbranding uitgesloten. Daarnaast kleeft suikerpasta alleen aan het haar en niet aan de levende huidcellen. Dode huidcellen worden daarentegen wel mee weggenomen, waardoor deze ontharingmethode ook een zacht peelende functie heeft. Dit in combinatie met de hydraterende functie maakt dat we bij een epilatie met suikerpasta veeleer mogen spreken van een ‘behandeling’.
  • Suikerpasta wordt met de handen op de huid aangebracht en tegen de haargroeirichting ingemasseerd. Hierdoor kan de pasta door de porie de haarfollikel binnendringen en het haar omvatten. Vervolgens wordt het geheel met de haarrichting mee verwijdert. Hierdoor breken de haren minder snel af, waardoor er ook minder kans is op ingegroeide haren. Dit in tegenstelling tot wax.
  • Suikerpasta is hygiënischer dan bepaalde andere ontharingsmethodes, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt; daarnaast is de suiker van zo´n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt. Doordat suiker een van de beste natuurlijk conservators is, maakt hij het kiemen of groeien van bacteriën onmogelijk.

 

 

PRIJSLIJST

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN? 

Het multi-award winnende Dermalux™ LED Fototherapie systeem is marktleider voor deze niet invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht van licht voor een duidelijk stralende, verjongde en verfijnde huid.

Een mooie huid krijg je niet zomaar. Ontdek de voordelen van Dermalux™ en ontdek hoe deze behandeling ook jouw huid kan transformeren !

Dermalux

ONTDEK MEER

Pricing Table

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

Here you can see the pricing table which comes with the theme. It needs to be insterted to the post/page/service in the Text editing mode (not visual). However, we have a prepared a video tutorial on YouTube as well how to setup the pricing table.

Service   For Him   For Her
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€ 55€
Quisque vitae quam neque. 32€ 42€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€ 31€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€ 34€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€ 33€
alesua commodo malesuada commodo 16€ 7€