ONTSPANNENDE VOETMASSAGE

Weer met beide voeten op de grond

Bij deze behandeling krijgen je voeten extra aandacht. Zij dragen jou de hele dag, dus enige ontspanning op z’n tijd is goed besteed. Ook de onderbenen worden hierbij niet vergeten. Na deze voetmassage sta je letterlijk en figuurlijk weer met beide voeten op de grond.

Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam. Leg je voeten eens in handen van een shiatsumasseur.
Door drukpunten op de voetzool te stimuleren verbetert de doorbloeding, de organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd.

foot_care_lg1
Tarief = € 22,00      Duur = 20 min


GELAATSMASSAGE

Even een momentje voor jezelf nodig? Hoofdpijn? Spanning in je nek? Een Gelaatsmassage helpt!

Gelaatsmassage is een verfijnde vorm van massage, waarbij niet de volledige hand maar de vingers en de muizen van de hand het meeste werk doen. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gelaat gemasseerd. Tijdens deze massage wordt altijd rekening gehouden met het huidtype van de cliënt. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn.

Bij de massage wordt gewerkt met acupressuur, meridiaanstrijkingen en lymfedrainage waardoor een liftend en verjongend effect bekomen wordt. Ook verbetert deze massage de doorbloeding zodat het gelaat een heldere teint krijgt. De massage heeft al effect na 1 behandeling, met een kuur van 3 of 5 behandelingen is het resultaat meer bestendig.

gelaatsmassage

Tarief = € 22,00      Duur = 20 min


ANTI-STRESS SCHOUDER-, RUG- EN HOOFDMASSAGE

Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders , rug en hals.
Bij deze massage voel je de spanning van je afglijden. Samen met ontspannende muziek, de fijne sfeer in de kamer en aromatische oliën, kun je niet anders dan loslaten en genieten van de warmte en de positieve effecten van deze massage op je lichaam en geest. Een presentje aan jezelf.
 Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders , rug en hals.  Massage van de rug en schouders ontspant de spieren ,verbetert de circulatie van bloed en lymfvocht met als gevolg dat afvalophopingen die zich hebben vastgezet in de spieren worden afgevoerd .Deze massage van rug, nek en schouders werkt stress verminderend, neemt pijnen en blokkades weg en is zeer ontspannend.

Back-Massage
Tarief = € 32,00      Duur = 30 min


ENERGETISCHE MASSAGE

Balans herstellen tussen lichaam, geest en ziel

Energetische massage behandelt de mens als geheel en is gebaseerd op zachte aanraking, druk en stimulatie op punten en meridianen. De “intentie” is diepe relaxatie. De massage stimuleert niet alleen de bloedsomloop en spieren en kalmeert het zenuwstelsel, maar werkt ook in op de chakra’s, de energiecentra in het lichaam, waardoor lichaam en geest in evenwicht komen. Deze energetische behandeling met warme olïen geeft een gevoel van rust en welzijn.

Herhaalde sessies hebben een sterk effect op emotionele en fysieke blokkades en bevorderen het hervinden van je ‘innerlijke kracht’ en harmonie. Door het opsporen van de oorzaken van de klachten (inzicht) en het helen van deze klachten (gevoel en acceptatie) ga je geleidelijk aan meer voelen en toelaten van wat er in je leeft. Hierdoor kan je positiever denken, ga je je automatisch beter voelen en kan je er weer steviger tegenaan.

ENERGETISCHE-MASSAGE

Tarief = € 60,00      Duur = 60 min


MASSAGE MET ALGENPAKKING

Zeealgen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer koper, chroom en kobalt.

Algen werken sterk ontgiftend en zijn goed te gebruiken bij rugpijnen en spierklachten. Het algenpoeder wordt vermengd met warm water en enkele druppels geranium of lavendel olie tot een dikke massa. De pakking wordt verdeelt over de pijnlijke rug en warm gehouden met een kersenpitkussen gedurende 15 min.  Daarna worden de rug en schouders intensief gemasseerd.

Bij de massage wordt gewerkt met acupressuur, meridiaanstrijkingen en lymfedrainage waardoor een liftend en verjongend effect bekomen wordt. Ook verbetert deze massage de doorbloeding zodat het gelaat een heldere teint krijgt. De massage heeft al effect na 1 behandeling, met een kuur van 3 of 5 behandelingen is het resultaat meer bestendig.

algenpakking

Tarief = € 40/64      Duur = 45 min / 60 min