HYDRABRASIE – AQUA RENEW

Esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. 

Wat is hydrabrasie? Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. De procedure is snel en eenvoudig. De meeste klanten genieten van de behandeling omdat de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, verzacht en glad gemaakt wordt.  De aquarenew techniek is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig en wordt op maat van de speciale noden van de huid toegepast.

Het resultaat: Weg met onzuivere, vale of droge huid, verwijderen van zwarte puntjes, de huid is mooi gehydrateerd, vervaagt pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verbetert zonbeschadiging.

Prijzen:

Voor een behandeling van 45min : €75,00
Als extra in een behandeling: + € 25,00
Voor een mooi resultaat kiest u voor een kuur van 6 behandelingen: €400,00 ipv €450,00


FOTOTHERAPIE – DERMALUXTM LED

MAAKT DE HUID FOUTLOOS, JEUGDIG EN GEZOND!

DermaluxTM LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.  Het kan een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, acné en gevoelige huid condities zoals rosacea, eczeem en psoriasis tegengaan. Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uit zien! DermaluxTM is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en kan helpen de alledaagse stress te verminderen!

HOE WERKT DE LED FOTOTHERAPIE ? Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen.
Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten. LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.

Prijzen

Voor een behandeling van 30min : €35,00
Als extra in een behandeling: + € 25,00
Voor een mooi resultaat kiest u voor een kuur van 10 behandelingen: €350,00 + 2 gratis behandelingen


NANOPORE STYLUS & MESO-CIT

Behandeling tegen rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, atrofi sche littekens, alopecia.

Een behandeling met Nanopore Stylus stimuleert en herstelt het huidcollageen via intercellulaire communicatie therapie.  Nanopore Stylus is een non-invasief, electrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- en hyperpigmentatie, atrofi sche littekens, alopecia.

En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..).

Prijzen:

Voor een behandeling van 45min : €125,00
Nanopore met dermalux LED behandeling: € 160,00