Mila d’Opiz

Mila d’Opiz staat voor Zwitserse natuurcosmetica op topniveau. Dit bedrijf scant de markt voortdurend op vlak van de laatste nieuwe ontwikkelingen en ingrediënten, waardoor zij erin slagen voorloper in plaats van volger te zijn. Zo waren zij de eerste om een crème met appelstamcellen te creëren, een ingrediënt dat je in de markt van vandaag vaak in cosmetica terugvindt.

Het volledige programma (gelaat en lichaam) biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt.

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar, met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-ageing ingrediënten,… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren ! Daarnaast werd het aanbod ook vervolledigd met een bodylijn, zonnecosmetica en heren verzorging.

BALANCE CARE

Mila d’Opiz Balance Care is een overkoepelende naam voor 3 productlijnen – Mila Sensitive, Hydro Boost, Skin Clear – die speciaal werden ontwikkeld om de huid in balans te brengen en preventief te behandelen. Hoofddoel van deze lijnen is de huid te hydrateren, te beschermen en te herstellen en ze zijn geschikt voor alle leeftijden.
Prijs: €75,00

EXCLUSIVE CARE

Skin Vital en Classics en de Hyaluronic zijn de drie lijnen die onder Exclusive Care worden gecatalogeerd. Het doel is de opbouw van de 30+ huid door pre anti-ageing formules. Ingrediënten zoals mineralen, vitaminen en high class oils verbeteren de weerstand, vitaliteit en luminositeit van de huid.
Prijs: €85,00

HIGH TECH CARE

is een hoogtechnologische anti-ageing behandeling voor de rijpere 40+, vermoeide en veeleisende huid. Voor de eigentijdse vrouw die hoge eisen stelt en resultaat gerichte verzorgingsproducten zoekt.

Basic: €95,00 (60min)
Silver: €125,00 (60min)
Gold: €150,00 (1u30)

* Alle verzorgingen zijn incl. reiniging, dieptereiniging, ampoule, massage, masker en dag/nachtverzorging.


Mediderma

DE HUID ZIET ER OPNIEUW STRALEND EN FRIS UIT!

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet- invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-ageing van gelaat en lichaam, rimpelvulling, huidversteviging,… Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt maakt is de mogelijkheid om sterke anti-ageing ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor jou als klant ! Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.
Mediderma biedt oplossingen voor:
– Photo-ageing en chronologische huidveroudering
– Fijne lijntjes en diepe rimpels
– Pigmentproblemen
– Couperose en rosacea
– Hydratatie problemen
– Acné
– Striemen en littekens
– …

Wenst u over deze behandeling meer informatie, contacteer me op 0476/451 348


DR. RIMPLER

DE IDEALE OPLOSSING OM DE HUID IN TOPCONDITIE TE HOUDEN.

DR. RIMPLER
Een natuurlijk gebruinde huid onderstreept de aantrekkelijkheid van moderne, vitale mensen. Het is nog altijd een symbool voor een bepaalde levensstijl, goed gevoel en fitheid. Maar de zon is zoals de geneeskunde: enkel een correcte dosis verzekert een positief effect. Daarom is het grote geheim om van ‘zonnebaden zonder spijt’ te kunnen genieten, de kunst om van de zon te genieten zonder de grens van zonnebrand te overschrijden. Op deze manier kan een veilige pigmentatie met tegelijkertijd een maximale bruining behaald worden. Na vele jaren onderzoek naar steeds hogere en bijgevolg blijkbaar veiligere zonnebescherming, komen de wetenschappers nu tot de conclusie dat te frequent gebruik van een hoge zonnefilter zowel een risico vormt voor huidirritatie en een grotere kans op allergie. De ontwikkeling van vooruitstrevende zonnefilters dringt zich op zodat er toch nog een optimale bescherming kan geboden worden met een optimaal comfort voor de gebruiker. Dr Rimpler Zonnecosmetica is de markt ver vooruit met de ontwikkeling van zonnecosmetica in liposomen. Concreet wil dat zeggen dat dit programma zonnefilters biedt die ‘kledingproof’ zijn, zeer licht van textuur en zeer snel geabsorbeerd in combinatie met zeer hoge beschermingsfilters. Optimaal gebruikscomfort hand in hand met de beste bescherming op de markt !
Het zonneprogramma bestaat uit
– SPF 15 Face & Body
– SPF 20
– SPF 30 Face & Body
– SPF 50+
– After Sun
Probeer ze nu en zon verstandig!